Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orange MoneyBeneficii pentru tine la călătorii prin GoTravel cu cardul de credit Orange Money 

Alegi între 2 și 24 rate fără dobândă din aplicația Orange Money. In plus, cand activezi pachetul de beneficii Extra Travel primesti Asigurare inclusa pentru intreaga familie si 14% bani inapoi (maximum 200 lei/luna).

Cardul de credit Orange Money iti aduce si alte beneficii. Te invitam sa le descoperi pe toate.

Eligibilitate

Utilizatorii cardului de credit Orange Money, care au activat pachetul de beneficii Extra Travel și care efectuează prin acesta plăți de călătorie la agenția de turism Go Travel sau pe www.gotravel.ro.

Mecanism

Primești 14% bani înapoi, maximum 200 lei/lună, imediat după plățile efectuate la agenția de turism Go Travel sau pe www.gotravel.ro, folosind cardul de credit Orange Money pe care ai activat pachetul de beneficii Extra Travel, pentru plata de cheltuieli de călătorie (cazări, experiențe, rent-a-car, rent-a-yacht). 
Excepție de la această ofertă fac achizițiile exclusive de bilete de avion și alte servicii. Pentru acestea vei primi beneficiul standard al pachetului Extra Travel.

Pachetul Extra Travel cu beneficii pentru plata călătoriilor include si:
  • Asigurare de călătorie pentru întreaga familie
  • Reducere de 50% la comisionul de conversie valutară pentru plățile cu cardul în străinătate.

Perioada ofertei: Până la 31 decembrie 2022

Citește mai multe și descarcă aplicația, aici >>