Maldive: Topul hotelurilor All-inclusive cu alcool


În Maldive conceptul all-inclusive este diferit de ceea ce știm din Europa sau Turcia și cele mai multe pachete de acest tip nu includ acces la toate facilitățile de masă și nici alcool gratuit. Și pentru că este o destinație de lux dar și datorită religiei musulmane. Dacă vrei să te bucuri de un pahar de vin sau de un cocktail în vacanță trebuie să știi că poți plăti bani serioși pentru acest răsfăț. Așadar, dacă nu vrei surprize neprevăzute într-una dintre cele mai scumpe destinații ale lumii, iată unde trebuie să mergi pentru pachete all-inclusive în adevăratul sens al cuvântului, inclusiv alcool.


Această insulă mare, potrivită pentru familie, este puțin mai ieftină decât altele. Dispune de două pachete all-inclusive care oferă o excelentă valoare pentru bani: All-Inclusive Gold și All-Inclusive Plus.
All-Inclusive Gold oferă micul dejun, prânzul și cina tip bufet într-un restaurant la alegere. Acest complex are un bufet destinat adulților, restaurantul Sangu, deci se aplică restricții pentru copii. Există, de asemenea, un meniu nelimitat „all you can drink” la pahar, cu o selecție vastă de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Resortul oferă gustări după-amiaza precum pizza, burgeri și înghețată, nelimitate, servite din meniul Snack al barului. De asemenea, pachetul Gold include un tratament spa de 60 de minute, o scufundare introductivă, o croazieră la apus, yoga și un serviciu de curățat rufe per sejur.
Pachetul All-Inclusive Plus de la Kuredu are multe dintre aceleași caracteristici, cu mai puține opțiuni de luat masa și mai puține opțiuni de băuturi.


Cunoscut ca una dintre cele mai mari stațiuni din Maldive, este, de asemenea, un paradis all-inclusive. Te vei bucura de un mic dejun somptuos la MIXE, urmat de prânz la unul dintre restaurantele mai casual, iar pentru cină, poți alege între două restaurante à la carte sau două restaurante tip bufet. Au un meniu special pentru băuturi all-inclusive, cu o mulțime de opțiuni de alcool. Mini-barul este inclus în pachetul de cazare și reumplut o dată pe zi.
Toți adulții de la LUX * South Ari Atoll pot participa zilnic la cursuri de yoga și stretching, precum și la utilizarea saunei, a băii de aburi, a piscinei și a grădinii spa. Ai acces nelimitat la centrul de fitness, teren de tenis, volei pe plajă, caiac și excursii programate de snorkeling în reciful local.


Acest complex de lux oferă oaspeților un pachet All-inclusive Cristal cu o listă întreagă de servicii unice, demne de tariful piperat. Începând cu ora prânzului în ziua în care ajungi și terminând după micul dejun în ziua în care pleci, te poți răsfăța cu toate mesele la restaurantul lor tip bufet, Manta, plus o cină à la carte pe sejur la restaurantul lor pe plajă, Alizée. 
Dar cea mai bună parte este alcoolul. Vei putea alege dintr-o mare varietate de băuturi spirtoase și beri premium, sucuri de fructe, băuturi răcoritoare, cocktailuri nelimitate din meniul de băuturi signature, numeroase vinuri internaționale și spumante. Chiar și degustările de vin din crama proprie sunt acoperite. Din fericire, este inclusă și apa minerală. Vei avea, de asemenea, acces nelimitat la mini-bar.


Cauti o experienta Maldiviana cu adevarat autentică? Meeru Island Resort & Spa este una dintre cele mai vechi și mai mari resorturi din Maldive și te întâmpină cu o mulțime beneficii. Poți alege zona de familii sau zona doar pentru adulți a resortului (da, Meeru le are pe amândouă) - oricum, îți poți petrece vacanța doar prin restaurantele și barurile internaționale, sau încercând diferite sporturi nautice și apoi relaxându-te la unul din cele două spa-uri. Cu pachetul All Inclusive Plus, ai incluse zilnic, micul dejun, prânzul și cina la unul dintre cele două restaurante tip bufet, o cină la renumitul restaurant asiatic Wok Meeru, băuturi alcoolice și nealcoolice nelimitate, snorkeling de grup, windsurfing, lecții de golf și multe altele.


Fiecare dintre cele 30 de vile elegante din această stațiune intimă este un vis pentru iubitorii de arhitectură, cu cinci planuri distincte care pun în valoare peisajele din întreaga proprietate. Fiecare cameră are cadă cu vedere la ocean. Dacă acest lucru nu este suficient, pachetul Kandolhu Ultimate Inclusions acoperă toate mesele la cele cinci restaurante ale resortului, vinurile din frigiderul personal de vin, o reducere la spa, inclusiv un tur de snorkeling sau o croazieră la apus de soare cu șampanie, per sejur.


Apartamentele aerisite și vilele peste apă de la Centara Grand sunt o recompensă binevenită după călătoria cu hidroavionul și o plimbare cu barca cu motor. Unele au chiar piscine private și scări care duc direct în reciful de corali strălucitor. La check-in, vei fi întâmpinat cu un pahar de șampanie, indicând începutul vacanței fără griji. Datorită pachetului generos all-inclusive al resortului (în special, unul dintre cele mai inclusive din țară), oaspeții se pot bucura de credit la spa și de excursii, cum ar fi o croazieră la apusul soarelui sau de snorkeling organizat. În plus față de toate mesele și băuturile, vei avea inclusiv un mini-bar care este completat zilnic și include alcool.


Desculț sau deloc! Aici, la Maafushivaru, zona de recepție, precum și anumite saloane și pasarele, toate au podea cu nisip. Cazarea variază de la vile spațioase pe plajă și piscină, cu dușuri în aer liber și lounge-uri private, până la vile construite chiar peste lagună și accesibile pe o pasarelă privată. Micul dejun, prânzul și cina tip bufet, ceaiul și majoritatea băuturilor (băuturi spirtoase, cocktailuri și vinuri la pahar) sunt incluse în pachetul all-inclusive, în plus ai parte de o croazieră la apus și utilizarea echipamentului de snorkeling. A ta va fi singura urmă de pe nisip la Lonubo, o mică insulă nelocuită care împarte aceeași lagună și este exclusiv pentru oaspeții de la Maafushivaru. Lonubo poate fi chiar rezervată pentru o noapte sau cel puțin pentru o cină romantică în doi - la un cost suplimentar.


Piscine cu hidromasaj, facilități de lux, acces direct la plajă și vedere la ocean de neegalat - acestea sunt deliciile pentru oaspeții care stau într-o vilă sau suită cu pardoseală de sticlă la Lily Beach Resort & Spa. Cu All-inclusive Platinum, te vei bucura de cocktailuri nelimitate și divertisment live în cele șapte restaurante și baruri ale resortului. Fiecare oaspete primește trei excursii gratuite pe sejur, care ar putea fi o croazieră la apusul soarelui, snorkeling în grădina de corali sau o excursie de o zi într-un sat pescăresc local.

Ți-au plăcut propunerile noastre? Consultanții noștri sunt pasionați de vacanțe reușite și sunt pregătiți să-ți ofere cele mai utile sfaturi pentru a alege un sejur perfect pentru tine si cei dragi! Cere un sfat sau o ofertă personalizată la vacante@gotravel.ro și nu vei mai avea parte doar de vacanțe ci de experiențe de neuitat!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare