Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Moofushi Maldives


Descriere

Constance Moofushi este un complex de lux situat pe plaja din sudul atolului Ari din insulele Maldive. Este înconjurat de maluri cu nisip alb şi lagune cu apă limpede precum cristalul. Oferă o frumoasă piscină infinită, WiFi gratuit și un centru spa relaxant.

Localizare

Constance Moofushi se află la o călătorie de 25 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Malé. Complexul oferă transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Uspa by Constance amplasat pe apă oferă masaje corporale de relaxare și un pavilion de yoga. Oaspeții se pot antrena în sala de gimnastică. După-amiaza, plaja fermecătoare oferă posibilitatea de a practica volei sau scufundări.

Restaurantul Manta oferă un bufet internațional, iar la restaurantul Alizee de lângă plajă sunt servite preparate la grătar à la carte. La barurile Totem şi Manta oaspeții pot savura cocktailuri înviorătoare în timp ce se bucură de briza plină de prospeţime a oceanului.

Facilitati Camere

Fiecare vilă are mobilier de designer, aer condiționat, iPod docking station, TV cu ecran plat şi o terasă privată însorită, cu vedere panoramică la Oceanul Indian. Vilele oferă condiţii confortabile de lux, fiind dotate cu minibar și facilități de ceai/cafea.