Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kandolhu Maldives


Descriere

Kandolhu Maldives este situat pe atolul Ari Nord din arhipelagul insulelor Maldive și pune la dispoziție 5 restaurante şi WiFi gratuit. Toate camerele au aer condiţionat şi vedere minunată la ocean.

Localizare

Acest complex se află la 70 km de Aeroportul Internațional Malé şi poate fi accesat în urma unei călătorii de 20 de minute cu hidroavionul, urmată de 15 minute cu barca cu motor.

Facilitati Hotel

Recepția complexului Kandolhu Maldives are program nonstop. Complexul are serviciu de spălătorie şi un mic magazin care comercializează articole de toaletă, cărți poștale şi suveniruri.

Insula de doar 200 de metri lungime şi 150 de metri lățime are plaje cu nisip late. În ocean există un recif viu colorat, ideal pentru snorkelling.

Facilitati Camere

Vilele spațioase ale complexului Kandolhu Maldives sunt prevăzute cu TV cu ecran plat, iPad, difuzor Bluetooth şi o cameră de filmat GoPro Hero5. Baia privată este dotată cu duș, cadă şi uscător de păr