Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAAFUSHIVARU MALDIVES


Descriere

Maafushivaru Maldives se află în extremitatea sudică a atolului Ari, fiind înconjurat de ape limpezi cu un recif, nisip alb fin și vegetație luxuriantă. Această insulă cu o lungime de 500 de metri oferă vile cu acoperiș din paie, un centru spa și o sală de gimnastică.

Amenajate pe plajă sau deasupra apei, vilele sunt moderne și au aer condiționat, TV cu ecran plat, DVD player și iPod docking station. De asemenea, au o terasă în aer liber, aparat espresso şi o baie privată spațioasă, cu duș și cadă.

Oaspeții se pot bucura de pescuit, scufundări și de snorkelling. Centrul spa al proprietății se află pe malul mării și oferă masaje relaxante. De asemenea, există o piscină în aer liber cu zonă pentru copii. Se oferă acces gratuit la internet WiFi în toate camerele și zonele principale ale complexului.

Toți oaspeții se pot bucura de diverse vinuri și experiențe culinare. Maafushivaru oferă o varietate de bucătării, astfel încât oaspeții să își poată găsi mâncărurile preferate la restaurantele și cafenelele proprietății, cum ar fi Cuisine Gallery. Moodhu Grill, Tapas, Ocean Cafe, Oishii, Library Lounge și Water Bar.

Maafushivaru Maldives se află în aceeași lagună cu insula Lonubo. Proprietatea este la 25 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Malé.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Locatie