Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Consultantul nostru, Marina, a fost mană cerească și alături de noi de fiecare dată. Am fost foarte ocupați înainte de plecare, am depins de proiecte și alte date de plecare, iar Marina efectiv s-a dat peste cap să ne ajute. Nu a trebuit să fac nimic, agenția s-a ocupat de tot - bilete, check-in, cazare, transfer, a programat totul la minut.. Așa răsfăț?! În ce lume am trăit până acum? :D

Robert Diaconeasa, Daddy Cool

Egipt, Sharm el Sheikh
M-am bucurat de o vacanță extrem de reușită, în perioada de Crăciun și Revelion, iar echipa m-a ajutat în timp record să găsesc hotelul și itinerariul dorit cu doar 10 zile înainte de plecare. Datorită lor am reușit să prindem ultimele 2 locuri disponibile!

Iulia Nicolescu

Rep. Dominicană, Punta Cana
Am avut luna de miere de vis in Maldive cu cei de la GoTravel 🤍 Ne-au consiliat pentru a gasi resortul potrivit. Am beneficiat de mici surprize pentru ca eram in honeymoon (cina romantica, petale de flori, welcome cake, etc.)

Delia Răducu

Maldive, Sun Syam Iru Fushi