Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serenade Punta Cana Beach and Spa Resort


Descriere

Serenade Punta Cana Beach and Spa Resort
LOCALIZARE
Serenade Punta Cana se afla pe plaja Cabeze de Toro din Republica Dominicana. Resortul este la doar 15 min. distanta de mers cu masina fata de Aeroportul International Punta Cana. Aeroportul La Romana este la 1h departare, iar Las Americas la 2h cu masina.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Sistem functionare hotel - ,,pet allow
Servicii spalatorie - contracost
Centru SPA: tratamente corporale, masaj, sauna
Centru fitness 24/24
Piscina
Club de noapte
Salon de infrumusetare
Echipa animatori si show-uri live
Sala de conferinte
Sala de spectacole/ teatru


RESTAURANT
Exista o serie de restaurante/ baruri in resort. Acestea sunt:
RESTAURANT: Central Plaza, The Cut, Kyoka, Olive, Bellum, The Win, Itzen, Gourmet.
BAR: Pool Bar, Sport Bar, Snack Bar, Lobby Bar, Terrance Bar.
In cadrul acestora se servesc 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Bauturile au meniu international/ traditional.
Servicii room-service 24/24


CAMERE
Resortul are 603 camere, organizate in 7 cladiri a cate 4 etaje. Exista urmatoarele tipuri de camera:
LUXURY TROPICAL GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Suprafata: 50 mp. Camera are 2 paturi duble Queen-size, terasa/ balcon, baie cu dus si oglinda pentru machiaj.
LUXURY SWIM OUT - cu acces la piscina. Suprafata: 50 mp. Camera are 2 paturi duble Queen-size/ 1 pat King-size, canapea, terasa, baie cu dus si oglinda pentru machiaj.
LUXURY MASTER SUITE - cu vedere la piscina. Suprafata: 98 mp. Camera are 2 paturi King-size, canapea, terasa/ balcon, baie cu dus si oglinda pentru machiaj.
LUXURY SUITE OCEAN VIEW OUTDOOR JACUZZI - cu vedere la mare. Suprafata: 91 mp. Apartamentul are 2 paturi King-size, terasa/ balcon, jacuzzi privat, baie cu dus si oglinda pentru machiaj.
PREMIUM SUITE OUTDOOR JACUZZI - cu vedere la piscina. Suprafata: 78 mp. Apartamentul are 1 pat King-size, living, canapea, terasa/ balcon, jacuzzi privat, baie cu dus si oglinda pentru machiaj.
PRESIDENTIAL SUITE - cu vedere la gradina/ piscina private. Suprafata: 2 etaje. Apartamentul 2 camere. Patul este de tip King-size, 2 canapele extensibile. Livingul are o zona de relaxare, loc de luat masa si chicineta. Baia este dotata cu cada si dus. Exista un dressing. Terasa este conectata la piscina privata si are o zona pentru sezlong.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, AC, alarma, mini-bar, aparat cafea/ceai, set calcat, uscator de par, kit ingrijire personala, set halat/ papuci.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie