Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Punta Cana Republica Dominicana

Condiții de călătorie, Sursa MAE, 27.10.2020STARE DE URGENȚĂ: DA, până pe 15 octombrie a.c. RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:La data de 1 iulie a.c., s-au ridicat restricțiile și s-au redeschis frontierele, precum și aeroporturile.Există foarte puține variante de zboruri dinspre / către Europa, doar prin Statele Unite ale Americii, cu protocoale stricte de biosecuritate. Prezentarea testului molecular tip PCR pentru infecția cu COVID-19 nu este obligatorie....

Citeste mai mult

Prezentare Punta Cana Republica Dominicana

Condiții de călătorie, Sursa MAE, 27.10.2020

STARE DE URGENȚĂ: DA, până pe 15 octombrie a.c.

 

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

La data de 1 iulie a.c., s-au ridicat restricțiile și s-au redeschis frontierele, precum și aeroporturile.
Există foarte puține variante de zboruri dinspre / către Europa, doar prin Statele Unite ale Americii, cu protocoale stricte de biosecuritate. Prezentarea testului molecular tip PCR pentru infecția cu COVID-19 nu este obligatorie.

Pentru cetățenii străini care ajung în Republica Dominicană este însă obligatorie testarea COVID-19 la intrarea în țară. Persoanele pozitive simptomatice vor fi internate contra cost, iar cele pozitive asimptomatice vor intra in autoizolare 14 zile.
Deși frontierele nu sunt închise, NU se recomandă petrecerea de sejururi turistice în Republica Dominicană în această perioadă!
Ambasada României la Bogota recomandă cetățenilor români să evite deplasarea în Republica Dominicană. 
 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

În toată țara sunt impuse restricții de circulație. Guvernul a anunțat restrângerea cu 2 ore a acesteia începând de luni, 28 septembrie, și anume, între orele 21.00 - 5.00 în timpul săptămânii și 19.00 – 5.00 în weekend.

Plajele publice sunt închise.
Se recomandă distanțarea socială și folosirea măștilor și a mănușilor.
Începând cu 1 octombrie, instituțiile au început lucrul la oficii și activitatea cu publicul.
Președintele a anunțat redeschiderea turismului începând cu 1 octombrie. Toate hotelurile trebuie să respecte protocoalele de biosecuritate și să fie pregătite să trateze turiștii care sunt depistați pozitivi.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Punta Cana, Republica Dominicana
Charter Rep. Dominicana
Punta Cana, Republica Dominicana
Charter Rep. Dominicana
Punta Cana, Republica Dominicana
Charter Rep. Dominicana
Punta Cana, Republica Dominicana
Charter Rep. Dominicana