Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Secrets Royal Beach Punta Cana Adults Only


Descriere

SECRETS ROYAL BEACH PUNTA CANA HOTEL
Situat pe mai mult de 700 de metri de o plaja de nisip alb, impanzita de palmieri, de-a lungul maretului mare Caraibe turcoaz, acest complex colorat all-inclusive ofera adultilor o evadare pe litoral catre romantism, relaxare si Unlimited-Luxury.
Zona comerciala Palma Real se afla la 880 de metri de complex. Terenul de golf Barcelo Bavaro este la 2,6 km.
Unlimited-Luxury este mai mult decat o simpla expresie. Este un angajament de a redefini experienta all-inclusive, indeplinind fiecare dorinta si depasind asteptarile dvs. la fiecare pas. Include toate facilitatile la care v-ati astepta de la o destinatie de talie mondiala si multe altele.


Facilitati camere:
Secrets Royal Beach Punta Cana ofera 641 de apartamente de lux, pentru fumatori, fara fum, fiecare cu un pat king-size (sau doua paturi duble), baie completa din marmura, terasa sau balcon mobilat, minibar gratuit si multe altele.
Fiecare camera de la Secrets Royal Beach Punta Cana este dotata cu TV cu ecran plat i un minibar aprovizionat. Unitatile de cazare sunt decorate in nuante tropicale si au terasa sau balcon mobilat.
Daca sunteti gata sa experimentati un nivel si mai ridicat de lux, Clubul preferat este pentru dvs. Bucurati-va de o suita modernizata, acces la un lounge exclusiv si recent renovat, doua piscine private, serviciu special de concierge si alte facilitati imbunatatite.


Facilitati hotel:
Complexul are 5 restaurante i 6 baruri. In plus, oaspeii au acces la alte 7 restaurante i 9 baruri din apropierea Complexului Now Larimar Punta Cana Resort.
Rasfatati-va cu o gama larga de preparate din bucataria internationala la unul dintre cele sapte locuri de luat masa, inclusiv cinci restaurante gourmet a la carte, un bufet si grill, precum si oricare dintre optiunile rafinate de la Dreams Royal Beach invecinata - rezervarile nu sunt niciodata necesare. Sau aranjati o masa privata si romantica in crama noastra sau pe plaja.
Optiunile de luat masa nonstop le permit oaspetilor sa savureze muscaturi noaptea tarziu la bufetul Carnival. Sau ramaneti si comandati room service. Toate sunt disponibile la orice ora, zi sau noapte. Privilegiile dvs. Unlimited-Luxury includ toate mesele, precum si bauturile spirtoase de top.
Oaspetii se pot relaxa in piscina cu forma neregulata sau se pot bucura de snorkelling si windsurfing pe plaja. Activitai disponibile includ bowling, tenis i volei. De asemenea, sunt oferite i cursuri de dans.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie