Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic Colonial Punta Cana


Descriere

MAJESTIC COLONIAL PUNTA CANA 5*
LOCALIZARE
Resortul Majestic Colonial Punta Cana este localizat pe plaja Bavaro, la doar 30 min. distanta de Aeroportul International Punta Cana. Alte aeroporturi aflate in aproprierea hotelului sunt Aeroportul International La Romana (1h) si Aeroportul International Santo Domingos (2h30).


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Virtual Concierge
7 piscine
2 jacuzzi
Plaja private cu loc pentru sezlong
Centru SPA: tratamente corporale, masaj, sauna, salon infrumusetare
Sala teatru
Animatori si show-uri live/ muzica live
Splash Club pentru copii: piscina pentru copii, topogane, sala de jocuri
4 terenuri de tenis
1 teren baschet
1 pista alergare
Business Centre - contra-cost
ATM in receptie
Centru pentru practicarea sporturilor de apa cu instructor


RESTAURANT
Sistem ALL-INCLUSIVE. Exista urmatoarele baruri/ restaurante:
RESTAURANT: Tres Carabelas, Rodeo Grill, Le Gourmet, Ma+Suri, Taino, La Hispaniola, Supreme, La Bodeguita Del Majestic
BAR: Piano Bar, Lobby Bar, Beach Bar, Only Adults Bars, General Bars.
In cadrul acestora se servesc 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Bauturile au meniu international/ traditional.
Servicii room-service 24/24.


CAMERE
Hotelul are 658 camere. Acestea sunt clasice/ adults only. Exista urmatoarele tipuri de camera:
JUNIOR SUITE - cu vedere la gradina/ piscina. Apartamentul are zona cu birou si canapea, pat King-size/Queen - size, jacuzzi in camera, baie cu dus si balcon. Suprafata: 50 mp.
MAJESTIC JUNIOR SUITE ( SWIM UP) - cu vedere la gradina/ piscina. Apartamentul are o zona cu birou si canapea, pat King-size, 2 jacuzzi ( exterior/ interior), baie cu dus, terasa / zona pentru sezlong si gradina private. Acces direct la piscina. Suprafata: 50 mp.
JUNIOR SUITE OCEAN VIEW WITH JETTED TUB - cu vedere la ocean. Apartamentul are o zona cu birou si canapea, pat King-size/ 2 paturi duble, baie cu dus, balcon si jacuzzi in camera. Suprafata: 50 mp.
COLONIAL JUNIOR SUITE OCEAN FRONT - cu vedere la ocean. Apartamentul are o zona cu birou si canapea, pat King-size, baie cu dus, balcon/ terasa cu sezlong, jacuzzi exterior/ interior. Suprafata: 50 mp.
ONE BEDROOM SUITE - cu vedere la gradina/ piscina. Apartamentul are un living, dormitor cu pat King-size si baldachin, balcon, zona pentru sezlong, jacuzzi in camera. Suprafata: 98mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, AC, telefon, alarma, seif, aparat cafea, mini-bar, set calcat, kit ingrijire personala, uscator de par, oglinda pentru machiaj.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie