Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton La Romana, an All Inclusive Adult Resort


Descriere

HILTON LA ROMANA ADULT ONLY RESORT & SPA PUNTA CANA
Hilton La Romana All- Inclusive Adult Resort & Spa Punta Cana se afla in Bayahibe, la 90 de metri de plaja Bayahibe. Isla Saona se afla la 11 km de Hilton La Romana All- Inclusive. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International La Romana, situat la 11 km de proprietate.
Toate noi si all inclusive. Recent deschis Hilton La Romana Resort & Spa, Punta Cana, ofera intimitatea pe care o asteptati si o experienta dincolo de asteptari. Amplasat de-a lungul unei plaje curate, uluitoare - si inconjurat de o jungla luxurianta tropicala - va coplesiti simturile cu o frumusete inimitabila si un confort de neegalat. Modern si nou-nout, complexul nostru rafinat este conceput pentru intimitate maxima si eleganta in Caraibe. De la spectaculoase locuri de luat masa gourmet, baruri si saloane la activitati nelimitate, Hilton La Romana Resort & Spa, Punta Cana, combina o experienta cu adevarat extraordinara cu calitatea si standardele pe care Hilton le poate oferi.


Facilitati camere:
Toate camerele complexului au zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata cu dus si uscator de par. Camerele de la Hilton La Romana au aer conditionat si birou.
Modern si nou-nout, camerele noastre de oaspeti rafinate sunt concepute pentru o intimitate maxima, eleganta in Caraibe si confort fara comparatie. Fiecare dintre frumoasele camere La Romana are bai spatioase, Wi-Fi nelimitat, minibaruri aprovizionate zilnic si room service nonstop. Sunt disponibile, de asemenea, apartamente inot si apartamente premium cu facilitati modernizate si acces la VIP Lounge Premium. Stabiliti-va, relaxati-va si bucurati-va de privelisti uluitoare de la balconul sau terasa mobilata de la Hilton La Romana Adult Resort.
DELUXE GARDEN VIEW KING OR DOUBLE
Bucurati-va de vedere frumoasa la gradina de la balconul sau terasa mobilata privata. Aceasta camera de 411 mp are un minibar racorit zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, precum si seif in camera, ceas cu alarma cu MP3 docking station, uscator de par, telefon cu linie directa si TV prin satelit. Camera King are o canapea extensibila. Exista camere comunicante disponibile.
DELUXE PARTIAL OCEAN VIEW KING OR DOUBLE
Aceasta camera de 411 mp are vedere partiala la ocean de la balconul sau terasa privata mobilata, baie spatioasa, mini-bar improspatat zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, precum si seif in camera, ceas cu alarma cu MP3 statie, uscator de par, telefon cu linie directa si TV prin satelit. Camera King are o canapea extensibila.
PREMIUM GARDEN VIEW KING OR DOUBLE
Aceasta camera de 411 mp are pardoseala de marmura, baie spatioasa, minibar renovat zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, precum si seif in camera, ceas cu alarma cu statie de andocare MP3, uscator de par, telefon cu linie directa, si TV prin satelit. Camera King are o canapea extensibila. Exista camere comunicante disponibile.
PREMIUM PARTIAL OCEAN VIEW KING OR DOUBLE
Aceasta camera de 411 mp are vedere partiala la ocean de la balconul sau terasa privata mobilata, un pat king-size, podele din marmura, minibar renovat zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, precum si un seif in camera , ceas cu alarma cu statie de andocare MP3, uscator de par, telefon cu linie directa si TV prin satelit. Camera King are o canapea extensibila.
PREMIUM SWIM OUT KING OR DOUBLE
Bucurati-va de acces direct la piscina din aceasta camera de 411 mp cu podele de marmura si baie spatioasa cu dus cu efect de ploaie. Bucurati-va de privelisti frumoase ale gradinii de la balconul sau terasa privata mobilata si bucurati-va de confortul suplimentar al unui minibar racorit zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, precum si un seif in camera, ceas cu alarma cu statie de andocare MP3, uscator de par , telefon cu linie directa si TV prin satelit. (Trebuie sa aiba peste 13 ani).
PREMIUM FAMILY SUITE
Aceasta suita de familie de 828 mp are o camera de zi separata cu TV cu ecran plat, o toaleta si o baie completa cu cada cu hidromasaj. Bucurati-va de privelisti frumoase la gradina de la balconul sau terasa privata mobilata, precum si de un minibar racorit zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, seif in camera, ceas cu alarma cu statie de andocare MP3, uscator de par, telefon cu linie directa si satelit TELEVIZOR. Poate gazdui pana la 4 persoane (adulti + copii) cu maximum 2 adulti.
PREMIUM SUITE OCEAN FRONT KING
Bucurati-va de vederi frumoase la ocean de pe terasa mobilata, privata. Aceasta suita de 828 mp pe malul oceanului are o camera de zi separata cu TV cu ecran plat si camera de toaleta si baie completa cu cada cu hidromasaj. Alte facilitati includ un mini-bar racorit zilnic cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere, seif in camera, ceas cu alarma cu statie de andocare MP3, uscator de par, telefon cu linie directa si TV prin satelit. Poate gazdui pana la 2 adulti.
PREMIUM MASTER SUITE KING
Relaxati-va pe terasa spatioasa, mobilata, cu o piscina mica si adanca si vedere frumoasa la ocean. Aceasta suita de 828 mp pe malul oceanului are un living separat cu TV cu ecran plat si toaleta, baie mare cu cada cu hidromasaj si dus separat si un pat king-size cu baldachin in dormitorul privat. Poate gazdui pana la 2 adulti.


Facilitati hotel:
Hotelul ofera cazare cu restaurant, piscina in aer liber, centru de fitness si parcare privata gratuita. Facilitatile oferite de proprietate includ gradina, bar si lounge comun. Oaspetii au la dispozitie receptie cu program nonstop, room-service si serviciu de schimb valutar.
Hilton La Romana All- Inclusive Adult Resort & Spa Punta Cana ofera cazare de 5 stele, o cada cu hidromasaj i o terasa. Zona este populara pentru snorkelling i windsurfing, iar complexul ofera un serviciu de inchirieri auto.
Servind o varietate de mancaruri internationale, spectaculoasele noastre localuri gastronomice, baruri si saloane ofera o experienta cu adevarat senzationala. Oaspetii pot alege mese rafinate sau ceva mai dezinvolt cu mancaruri autentice dominicane langa piscina si bucatarie pe malul marii - toate acestea fiind pe placul celui mai exigent gust. Bauturile spirtoase fara limite sunt servite in cinci locatii diferite, de la un bar inot in piscina pana la saloane sofisticate. Si asigurati-va ca va bucurati de restaurante si baruri suplimentare la statiunea de familie all-inclusive Hilton La Romana, invecinata, fara costuri suplimentare.
Cu o suprafata de peste 21.000 de metri patrati, centrul spa de la Hilton La Romana Resort ofera optiuni de tratament a la carte, de la traditional la transcendent. Vizitati retragerea noastra si fiti introdus de practicanti calificati intr-un nivel de relaxare dincolo de imaginatie, ritualurile holistice ale corpului si cele mai bune ingrediente naturale va vor recalibra centrul. Oaza noastra de clasa mondiala ofera zone hidroterapeutice luxoase, lounge cu bauturi racoritoare usoare, salon de infrumusetare, zona palapa de pe malul oceanului pentru masaje si un spa-boutique mondial care ofera lenjerie de prestigiu pentru ingrijirea pielii si alte produse fine.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie