Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Arecas

de la
2344  2038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Un hotel exclusive pentru persoanele peste 18 ani in Costa Adeje, la 450 m de Playa del Duque ( cateva trepte pana la plaja ), la 20 metri de statia de autobus, si 1.5 km de zona de magazine, sunt doar 22 km de aeroportul Tenerife Sud.
CAPACITATE: 401 camere.
FACILTATI HOTEL: restaurant cu terasa, restaurant spaniel. Lunge bar cu terasa, snack bar la piscina, bar la piscina langa promenade cu terasa si piscina infinita, 2 piscine din care una din ele incalzite iarna, poscina infinita incalzita iarna de 90 m2 langa promenade cu terasa cu nisip, sezlonguri si umbrele la piscina, acces internet wireless gratuit in tot hotelul, Centru Spa si wellness Body Love cu o varietate de tratamente si masaje (contra cost ), Jacuzzi si baie de aburi (gratuite), fitness (gratuit), accepta plata cu cardul: Mastercard, Visa, Diners. In cadrul demipensiunii : bufet variat inclusive statii pentru SHO W cooking, bufet cu gustari calde si reci, bufet cu feluri principale, bufet pentru vegetarieni, seri tematice de 2 ori/saptamana, muzica live sau spectacole de cateva ori pe saptamana.
FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus si uscator de par, telefon, accest internet wireless, aer conditionat centralizat, ventilator, minibar, TV prin satelit, seif (contra-cost), balcon, camerele duble dispun fie de 2 paturi 110 x 200 cm, fie de un pat 180x200 cm.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.