Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gara Suites Golf

de la
1620  1318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la Playa de Las Américas, la cam 2 km de plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

În camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

3 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj (contra cost) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și partide de golf. Locul de cazare dispune de o ofertă cuprinzătoare de sporturi în interior, de ex. o sală de fitness, iar contra cost tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, o baie de aburi. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de 3 restaurante și de un bar. Unitatea de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie