Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă de top se află la Costa Adeje la cam 300 de m de plaja cu nisip pe o stradă principală. In centrul localității Costa Adeje și la atracțiile turistice se ajunge in aproximativ 2 km. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), și se află la cca 15 km, la aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge in aproximativ 80 de km.

Dotări

Cele 458 de camere, cele 19 suite și cele 434 de camere duble sunt impărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu 7 lifturi. In zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt intampinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Pe langă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe in una dintre cele 12 săli de conferință.

Locul de cazare

In camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In una din cele 3 piscine in aer liber clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Complexul de piscine cu apă dulce (unele incălzite) are de asemenea o zonă de scăldat special amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse la hotel garantează distracție, ca de ex. ciclism/ciclism montan și padel, iar cu plată - tenis, boccia, volei, baschet și minigolf. Datorită unor sporturi ca scufundări subacvatice și aqua-fitness, locul de cazare ii atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Unitatea de cazare oferă contra cost diverse posibilități de activități sportive in interior, ca de ex. o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash și gimnastică. Hotelul propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare, terapii anti-imbătranire și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și o cină de la bufet sau à la carte sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie