Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la aproximativ 500 de m de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Costa Adeje. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun.

Dotări

Hotelul oferă 413 camere și 196 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea unității de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În unul din cele 3 bazine cu apă dulce parțial încălzite din zona exterioară clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Există o zonă de scăldat specială pentru cei mici. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă prin ciclism/ciclism montan, boccia, volei și baschet și prin tenis și minigolf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Alternativ clienții pot încerca aqua-fitness și, contra cost, scufundări subacvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. biliard, un joc de darts și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și tenis de masă. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 2 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie