Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPE VILLA CORTES

   Playa De Las Americas

de la
2887  2396 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati camere
Camerele hotelului Cortes au un design somptuos, care debordeaza farmec si eleganta la fiecare pas. Acestea au finisaje deosebite, cu splendoarea modestă ascunsa în spatele culorilor strălucitoare și include urmatoarele facilități dupa cum urmeaza: aer condiționat, TV LCD, seif, birou, mini-bar, linie telefonică directă, baie cu cada sau duș, bideu, halate de baie, papuci, ucător de păr, articole de toaletă în cameră, ceas cu alarmă, balcon mobilat cu vedere la mare si la zona inconjuratoare, patuturi pentru infanti disponibile, pardoseala cu mochetă.

Facilitati hotel
Cortes are un club pe plajă cu restaurant și o varietate de localuri care servesc mâncăruri gourmet cu specific mediteraneean (La Sirena deschis pentru pranz), mexican (Pancho Villa deschis pentru cina) și bavarez (Bräuhaus deschis pentru cina). Există, de asemenea, 4 baruri, dintre care unul pe plajă. Oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet și pot opta pentru regim de demipensiune, care include preparate à la carte. Piscina în aer liber a hotelului are o cascadă și o zonă pentru copii. Sunt disponibile de asemenea un teren de tenis și o terasă la soare cu paturi balineze. Hotelul mai include dotari si servicii precum: meniu masă pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) şi se aplică taxe, internet wireless este disponibil în întregul hotel, dar și prin cablu (disponibil în camere) şi se aplică taxe, serviciu de concierge, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, babysitting/servicii pentru copii, fax/copiator, săli de conferinţă şi petreceri, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer conditionat, capelă/altar, camere izolate fonic, lift, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.

Localizare
Hotelul este situat în partea de sud a insulei Tenerife și inspirat de arhitectura colonială și plină de culoare din Mexic. Acest uimitor hotel se bucură de o locație fantastică (la doar 5 minute de mers pe jos față de plajă), cu vedere la mare, în Playa de las Americas. Terenul de golf Las Américas este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de la Villa Cortés, iar la Aeroportul Tenerife Sur se poate ajunge în aproximativ 15 minute. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Safari Shopping Centre si Piramide de Arona convention centre (400 m), Golf Las Americas (1,6 km), Parcul Siam (1,9 km), La Pinta Beach si Aqualand (2,6 km), Plaza del Duque Shopping Centre (3,9 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.