Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1372  1118 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cca 5 minute de plajă, într-o zonă centrală în Puerto de la Cruz.

Dotări

Hotelul oferă 7 camere single și 85 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 10 săli.

Locul de cazare

În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce (parțial încălzite) oferă băi plăcute și răcoritoare în zona exterioară. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții activi pot face ciclism/ciclism montan. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și gimnastică, iar contra cost biliard. Ofertele din zona de relaxare, printre care un spa și un solariu, oferă destindere pură. clienților le stă la dispoziție o saună contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie