Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1958  1658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL AGUAMARINA GOLF:
Un hotel cu un bun raport calitate pret.
Localizare HOTEL AGUAMARINA GOLF:
Hotelul se afla situat pe coasta de sud a insulei Tenerife, la aproximativ 150 m de plaja (aproximativ 5 minute de mers pe jos), intre terenurile de golf Golf del Sur si Amarillo Golf, la 8 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La HOTEL AGUAMARINA GOLF:
Camerele sunt confortabile si luminoase. Dotarile standard includ: aer condtionat, telefon, televizor, mini bar (la cerere, contra cost), seif (la cerere, contra cost)
FACILITATI HOTEL AGUAMARINA GOLF:
Hotelul dispune de restaurant bufet, restaurant tematic (cu specific argentinan si canar), bar la piscina, teren de tenis, piscina, piscina interioara incalzita (deschisa intre 10:00 -18:00), centru fitness, sauna (contra cost), acces WiFi in zona receptiei (contra cost), mini club pentru copii peste 5 ani, babysitter (contra cost), parcare, coafor (contra cost).
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: http://hotelaguamarinagolf.com
Clasificare hotel: 4*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie