Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MON CHOISY BEACH RESORT

de la
2658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.07.2024 - 22.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex are o piscină in aer liber cu sezlonguri cu vedere la plaja din Mon Choisy. Camerele spatioase sunt dotate cu aer conditionat si au patio cu vedere la grădinile complexului sau laguna Mon Choisy.

Unitătile de cazare luminoase de la Mon Choisy Beach R. au pardoseală din gresie și mobilier din lemn. Toate au TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie modernă, cu dus si uscător de păr.

Oaspetii isi pot pregăti mesele in intimitatea unitătii de cazare, in chicineta complet utilată. La mai putin de 10 minute de mers cu masina se găsesc baruri si restaurante.

Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in intregul complex si locuri de parcare gratuite. De asemenea, sunt oferite servicii de spălătorie si de baby-sitting. Personalul poate organiza activităti in aer liber, inclusiv scufundări si călărie.

Mon Choisy Beach R. este la mai puțin de 10 minute cu masina de Grand Baie. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este la aproximativ o oră de mers cu masina, iar proprietatea asigură un serviciu de transfer la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie