Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Mauritius Mauritius

Prezentare Mauritius Mauritius

Condiții de călătorie pe teritoriul Mauritius, Sursa MAE 24.20.2020STARE DE URGENȚĂ: NU...

Citeste mai mult

Prezentare Mauritius Mauritius


Condiții de călătorie pe teritoriul Mauritius, Sursa MAE 24.20.2020

STARE DE URGENȚĂ: NU – a fost ridicată la 23.06.2020

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

La data de 31 august 2020, Guvernul a anunțat măsuri pentru redeschiderea ţării, conform unui plan conceput pentru a fi implementat în trei faze, luând în considerare prioritar protecția populației locale în raport cu infecţia cu virusul COVID-19.
Prima fază cuprinde repatrierea mauritienilor blocați în străinătate, care va continua până la 30 septembrie 2020. Pasagerii care sosesc vor continua să se supună carantinei, în centrele puse la dispoziție de stat.
A doua fază va începe, în octombrie 2020, când se preconizează că vor fi permise călătoriile către și de la anumite destinații. Accesul pe teritoriul mauritian va fi autorizat pasagerilor care respectă protocoalele sanitare ce vor fi comunicate din timp. Prioritatea este acordată resortisanților mauritieni, rezidenților autorizați legal și celor angajați în Mauritius, altor vizitatori care doresc să călătorească în Mauritius fiindu-le permisă intrarea după evaluarea motivului, de la caz la caz.
A treia fază a redeschiderii frontierelor, care va coincide cu reluarea activităților curente de turism, va fi determinată în lumina evoluțiilor pandemiei COVID-19.  

Destinația dorită nu are oferte active în această perioadă.
Va rugăm schimbați parametrii de căutare și încercați din nou!