Bilet de avion catre un show incendiar

  • 28 noiembrie 2010

Kylie vine in Barcelona. Tu ce faci pe 12 martie 2011?

kylie minogue

2011 pare sa fie scena revenirilor spectaculoase. Dupa ce in ultimul post vorbeam despre fuziunea lui Robbie Williams cu formatia care l-a facut celebru si despre mult-asteptatul turneu Take That, astazi sunt fericita sa iti vorbesc despre noul turneu a lui Kylie Minogue, care vine sa recucereasca inimile europenilor cu vocea sa unica si ritmuri noi, pline de viata. In 2011, ea se intoarce invingatoare in lumina reflectoarelor si promite un show incendiar. Cel mai nou videoclip al sau, All the Lovers arata o Kylie mai frumoasa si mai stralucitoare ca niciodata. Si care se lauda intr-un interviu ca a pus la punct un spectacol care te transpune intr-o calatorie euforica a bucuriei, a entuziasmului si a stralucirii. Si avand in vedere ca vorbim despre o artista care se afla de mai bine de 20 de ani pe scena, trebuie sa o credem pe cuvant.

Asa ca noteaza o noua destinatie si o noua data pentru un bilet de avion: 12 martie 2011, Barcelona.

De ce Barcelona?

barcelonaRecunosc, este vorba in primul rand de o preferinta personala. Daca as castiga un bilet de avion spre orice destinatie europeana, as alege Barcelona fara sa clipesc. Este orasul meu preferat din foarte multe motive. Este un oras estetic, cu o istorie bogata, care nu il impovareaza, ci il face fascinant, cu o arhitectura deosebita a cladirilor, cu bulevarde largi si numeroase locuri de distractie. Si pe deasupra mai beneficiaza de un avantaj: are deschiderea la mare. Nu e de mirare ca locuitorii sai sunt oameni plini de viata si ca atmosfera de aici e incantatoare. Este orasul unde experienta unei istorii indelungate se impleteste cu inovatia, unde cei mai inclinati spre contemplatia si spiritele euforice convietuiesc armonios.

music hallDaca vrei o vacanta de vis nu te gandi de doua ori... un bilet de avion spre Barcelona este oricand o alegere inspirata. O sa apreciezi istoria acestui oras, o sa te molipsesti cu energie si pofta de viata, o sa inveti cate ceva despre arta, o sa cunosti oameni din toate colturile lumii si o sa te indragostesti iremediabil de plaja sa fantastica si de marea sa cristalina.

Si acum incepi deja sa te intrebi... oare sa iti faci din timp rezervarea pentru a gasi bilete de avion ieftine catre Barcelona, sa iti cauti un hotel   pentru tine si prietenii tai, de unde iti vei cumpara biletul la concert ?!

marina viewPentru a-ti raspunde la intrebari, dar si pentru a te bucura de o mini-vacanta cu adevarat memorabila, alege un pachet de vacanta gata pregatit. Go Travel iti pune la dispozitie o oferta irezistibila pentru concertul Kylie Minogue din Barcelona.  Acesta include 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, biletul de avion si bineinteles biletul de intrare la concert. Tu trebuie doar sa iei noul albumul a lui Kylie – Aphrodite si sa te lasi incantat de ritmurile proaspete si vesele, care te vor pregatii pentru atmosfera Barcelonei si pe care le vei fredona cu siguranta plin de extaz la concert. Si pentru a stii exact ce si cum trebuie sa vezi in acest oras minunat nu uita sa citesti materialul nostru despre Barcelona. Profita la maxim de fiecare clipa pe care o petreci in Barcelona. Cat despre distractia de la concert... e garantata!


SOURCE AND TAGS