Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Qatar Airways: Mulțumim profesorilor!Cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorilor, oferim gratuit 21.000 bilete dus-întors la clasa economică către profesori, astfel încât aceștia să poată experimenta un lucru binemeritat, o vacanță în oricare dintre destinațiile noastre din întreaga lume, valabilă pentru călătorii până la 30 septembrie 2021. 
Ofertă limitată între 𝟓 - 𝟕 𝐎𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞!
Perioada de călătorie: 20 octombrie 2020 - 30 septembrie 2021!

În semn de recunoştinţă, oferim bilete de avion gratuite* pentru 21.000 de profesori. În calitate de profesor, veți primi:

  1. un bilet gratuit* în Cabina Economy către oricare dintre destinaţiile noastre din întreaga lume, ca să vă puteți bucura de o binemeritată vacanţă.
  2. 50% reducere pentru un zbor viitor cu Qatar Airways, de care puteți beneficia dvs., un prieten sau un membru al familiei dvs.
Dacă cunoașteți un profesor dedicat care continuă să inspire prin educație, ajutați-ne recunoașteți-vă angajamentul și munca asiduă împărtășind cu ei această ofertă exclusivă pot fi unul dintre mii de profesioniști ai învățământului de care să beneficieze.
Ei pot rezerva astăzi, își pot schimba planurile dacă au nevoie și pot călători când sunt gata cu o mai mare flexibilitate. 

Află detalii de la un consultant de zboruri la depticketing@gotravel.ro!