Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Qatar Airways reia zborurile București-DohaCompania Qatar Airways își reia operațiunile de zbor între Doha și București, începând cu data de 15 iulie 2020.
Zborurile se vor desfășura cu o aeronava Airbus A320, dotate cu 12 locuri la Clasa Business și 120 locuri la Clasa Economy.
Programul va derula cu o frecvență de 4 ori pe săptămână Luni, Miercuri, Vineri, Duminică.
  • DOH-OTP: 7.20-12.15
  • OTP-DOH: 17.55-22.30
Contati pe Qatar Airways - informații și condiții de anulare

Continuăm să depunem toate eforturile pentru a vă duce în siguranță acolo unde vă doriți și vă mulțumim pentru încrederea acordată.
Pentru vremurile mai bune care ne așteaptă, vă oferim mai multe opțiuni și o flexibilitate crescută pentru a vă face cu încredere planuri acum și a călători atunci când veți fi gata să o faceți.
Fie că aveți deja o rezervare sau doriți sa rezervați acum o călătorie ce va avea loc până pe 31 decembrie 2020, vă puteți baza pe noi ca fiind cea mai bună opțiune pentru a călători.
Așa cum v-am obișnuit, suntem alături de dumneavoastră atunci când aveți nevoie de noi.
  • Nu renunțați la bilet - Păstrați-vă biletul și folosiți-l atunci cînd doriți, bucurându-vă de flexibilitate crescută prin prelungirea perioadei de valabilitate a acestuia până la 2 ani de la data emiterii. 
  • Modificări nelimitate - Puteți modifica gratuit datele de călătorie sau destinația aleasă de câte ori doriți. Puteți schimba orașul de plecare cu un altul din aceeași țară sau destinația aleasă cu o alta ce se află pe raza a 5,000 de mile față de destinația originară.
  • Schimbați în Qmiles - Schimbați biletul în Qmiles și folosiți-le pentru bilete cadou, excedent de bagaj sau upgrade de cabină, atunci când doriți. Pentru fiecare 1 USD, veți primi 100 Qmiles valabile cel puțin 3 ani, astfel încât să le puteți folosi când, cum și pentru cine doriți. 
  • Schimbați în voucher - Puteți schimba biletul într-un voucher pentru călătorii viitoare cu o valoare adițională de 10%. Voucherele au acum o valabilitate de doi ani de la data emiterii acestora.
Pentru rezervarea celui mai bun tarif, contactează un consultant: depticketing@gotravel.ro