Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Promo Qatar Thai


Descoperă Thailanda de la 640 EUR!

Petrece o iarnă exotică în Thailanda
Scapă de frig și vreme rea petrecând vacanța de iarnă în Thailanda, destinația de vacanță perfectă, cu atracții și activități ce pot satisface toate gusturile și bugetele. 
Descoperă o cultură în care ospitalitatea oamenilor este de neegalat. Vizitează temple și monumente antice, bucură-te de priveliști spectaculoase, relaxează-te pe o plajă superbă și savurează preparate culinare delicioase.

Tot ce trebuie să faci este să rezervi biletul de avion până pe 8 noiembrie 2019, pentru călătorii în intervalul 1 ianuarie - 30 septembrie 2020. Se aplică perioade restricționate pentru călătorii la aceste tarife: 2 - 9 ianuarie (pentru retur), 8 - 19 aprilie, 15 august - 1 septembrie (pentru plecare de la București).

DESTINAȚIETarif clasa Economy (toate taxele incluse)Tarif clasa Business (toate taxele incluse)
BKK (Bangkok)668 EUR1966 EUR
HKT (Phuket)640 EUR1966 EUR
KBV (Krabi)659 EUR2030 EUR
CNX ( Chiang Mai)
650 EUR1966 EUR

CONDIȚIILE OFERTEI:
- Tarifele afișate sunt valabile pentru curse operate exclusiv de
Qatar Airways cu plecare de la București (OTP), cu tranzit în Doha (DOH).
- Tarifele afișate sunt cele mai mici tarife dus-întors valabile pentru un adult, disponibile în următoarele 6 luni.
- Tarifele afișate includ toate taxele, comisioanele și suprataxele aplicabile.
- Locurile la aceste tarife sunt limitate și depind de disponibilitatea în anumite clase tarifare. Este posibil ca locurile la aceste tarife să nu fie disponibile în perioadele de vârf pentru călătorii.
- Pentru zborurile cu durata de tranzit în Doha mai mică de 24 de ore, bagajele vor fi etichetate și trimise direct la destinația finală, fără posibilitate de a fi ridicate în Doha.
- Pentru copii și infanți se aplică reducerile standard.
- Pentru condițiile de anulări, modificări și ne-prezentare la zbor vă rugăm să verificați condițiile tarifare complete, la momentul rezervării. 

Pentru rezervarea la cel mai bun tarif, contactează un consultant la depticketing@gotravel.ro