Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Promo Lufthasa Premium Clases


Lufthansa oferă clienților săi oportunitatea de a experimenta servicii excelente la cele mai avantajoase tarife, călătorind la clasele Premium Economy, Business & First Class.
DESTINAȚII AMERICA DE SUD
📍 Rio de Janeiro 📍 Sao Paolo 📍 Bogota 📍 Buenos Aires

Tarife bilete de avion
Premium Economy, de la 1099 €, dus-întors, toate taxele incluse
Business Class, de la 1899 €, dus-întors, toate taxele incluse
First Class, de la 3499 €, dus-întors, toate taxele incluse

ORAȘE DE PLECARE
ROMÂNIA din București, Cluj, Iași, Sibiu, Timișoara
REPUBLICA MOLDOVA din Chișinău

CONDIȚII OFERTĂ

Perioada de vânzare: 14 – 31 OCTOMBRIE 2019
Perioada de călătorie: 01 NOIEMBRIE 2019 – 30 IUNIE 2020

Premium Economy
Bucurați-vă de o nouă experiență de călătorie, cu mai mult confort, mai multe servicii, mai mult spațiu personal, mai mult bagaj inclus în tarif.

Business Class
Călătorie relaxantă, cu servicii de prima calitate la bord și la sol deopotrivă, meniuri selctate, acces în Lufthansa Business și Welcome Lounge. Scaunul Lufthansa Business Class poate fi transformat într-un pat complet plat, care are aproape doi metri lungime. Design în plan deschis, amenajarea locurilor și schema de culori subtilă și naturală, asigură intimitate și starea de bine.

First Class
Înseamnă să te bucuri de momente cu adevarat speciale, înseamnă să te aștepți mereu la extraordinar. 
Vă modelăm experiența de călătorie cu mare atenție la detalii și cu dorințele personale. Bucurați-vă de confort și servicii excelente și trăiți-vă momentele deosebite în Lufthansa First Class. Sunteți întâmpinați de un asistent personal la aeroportul dvs. de destinație, experiențe culinare deasupra norilor, spațiului personal de la bord - sunt doar câteva momente care vă vor rămâne în memorie.