Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

UROA BAY BEACH

de la
2398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.12.2024 - 19.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, lângă o plajă privată lungă de 300 m. Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit în zonele publice. Bune - 7.6 Booking.com

Localizare
Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, lângă o plajă privată lungă de 300 m. Oraşul vechi Stone Town se află la 38 km, iar Aeroportul Zanzibar, la 41 km.

Facilitati Hotel
Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit în zonele publice.Restaurantul complexului Uroa Bay serveşte diverse mâncăruri tanzaniene şi locale, precum şi preparate occidentale clasice. În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun.Cada cu hidromasaj şi gama de masaje disponibile reprezintă opţiunea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Printre alte servicii şi facilităţi oferite de Uroa Beach se numără un birou de turism şi un teren de tenis.

Facilitati Camere
Fiecare cameră este în sistem self-catering şi are acoperiş din paie, mobilier tradiţional din Zanzibar şi verandă cu vedere la grădina luxuriantă. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, minifrigider şi TV. Băile proprii sunt dotate cu duş şi bideu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.