Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3484  3478 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Nungwi Dreams by Mantis se află in Nungwi, la cațiva pași de plaja Nungwi, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină in aer liber și centru de fitness. Printre diversele facilități de la proprietate se numără un lounge comun, un bar și o grădină. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, WiFi gratuit, room service și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, seif și baie privată, dotată cu bideu, papuci și uscător de păr. De asemenea, camerele de la Nungwi Dreams by Mantis includ lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura mic dejun tip bufet sau continental la cazare.

Nungwi Dreams by Mantis oferă acces la o terasă la soare. In Nungwi și in imprejurimi, oaspeții cazați la hotel pot desfășura diferite activități, precum snorkelling și pescuit.

Acvariul Nungwi Mnarani este situat la mai puțin de 1 km de Nungwi Dreams by Mantis, iar Supermarket se află la 2,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, situat la 55 km de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie