Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluebay Beach Resort& Spa (Kiwengwa)

de la
3408  3398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Având o terasă cu vedere la Oceanul Indian, amplasată pe plaja cu nisip Kiwengwa, proprietatea de 12 hectare include un centru spa, piscină și facilități sportive.

Camerele şi suitele sunt spaţioase şi au dressing şi zonă de relaxare. Unele sunt amplasate într-o zonă privată și au duș în aer liber.

Restaurantul Makuti are vedere la piscină şi la ocean şi serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională. Barul şi restaurantul de pe plajă oferă mese uşoare şi băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveşte fructe de mare şi fripturi. Barul de la piscină oferă şi băuturi.

Printre activităţile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă şi o sală de sport, iar oaspeţii care doresc să practice sporturi nautice au la dispoziţie scufundări, hidrobiciclete şi windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă și piscină pentru copii. Personalul este poliglot şi poate rezerva excursii și facilita închirieri auto sau de biciclete.

Stone Town este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar aeroportul internaţional Zanzibar se găsește la 46 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
SPA
Tenis