Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Checkin Bungalows Atlantida


Descriere

Amplasare

Acest complex de bungalouri se află la Los Cristianos, la cam 500 de m de plaja cu nisip și pietre.

Dotări

Complexul de bungalouri își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 1 etaje cu un lift și 192 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, o sală de banchete, o spălătorie de tip self-service, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Chicineta este echipată cu un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În băi există un bideu. Complexul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Complexul oferă un program foarte cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan și de asemenea contra cost tenis, baschet și minigolf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu banana, scufundări subacvatice și aerobic în apă. Locul de cazare dispune de o ofertă cuprinzătoare de sporturi în interior, de ex. aerobic, iar contra cost o sală de fitness, tenis de masă și biliard. Oferta de relaxare a complexului cuprinde un spa și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie