Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL COMPOSTELA BEACH

   Playa De Las Americas


Descriere

Pe plaja populară "Las Américas", acesta este un complex plăcut cu grădini, foarte aproape de zona comercială a oraşului şi atmosfera renumită din Arona. Camerele sunt distribuite în 8 clădiri şi pe 4 etaje şi toate cuprind o cameră dublă, balcon sau terasă, bucătărie şi hol. Restaurantul oferă un serviciu à la carte şi meniuri, şi există, de asemenea, un snack bar unde puteţi comanda gustări.

Localizare
Coral Compostela Beach Golf Apartments este un complex de apartamente cu 2 etaje, situat lângă terenul de golf Las Americas ideal pentru familii și cupluri care caută o cazare confortabilă și liniștită. Se află la doar 800 de metri distanță de plajă.

Facilitati Hotel
Complexul oferă un program de divertisment, iar oaspeţii pot achiziţiona taxe la terenul de golf. Complexul este, fără îndoială, un loc ideal pentru pasionaţii de golf, dar şi pentru familiile care doresc să îşi petreacă vacanţa într-o atmosferă liniştită. Este disponibil şi un club pentru copii.

Facilitati Camere
Această clădire cu 2 etaje asigură apartamente cu 1 sau 2 camere echipate complet, creând o atmosferă plăcută. În plus, complexul include un restaurant à la carte, un bar şi o piscină cu apă dulce, care este încălzită iarna. Datorită locaţiei avantajoase a hotelului, în apropiere există o ofertă considerabilă de restaurante şi opţiuni de agrement.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.