Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMOND BEACH RESORT SUNRISE SELECT


Descriere

SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select se afla pe platoul Om El Seid i are o plaja privata. Acest complex are 5 restaurante a la carte, 1 restaurant tip bufet, 4 piscine, un parc acvatic i o scoala de scufundari. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.
De asemenea, oaspetii au la dispozitie diverse tipuri de camere. Un beneficiu special oferit familiilor il reprezinta camerele de familie, care includ camere separate pentru parinti si copii. Toate camerele de la SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select au TV prin satelit, minifrigider si baie privata.
Oaspetii au la dispozitie mai multe optiuni culinare, printre care se numara restaurantul oriental situat pe plaja, restaurantul italian si elegantul restaurant indian Kandahar. Exista si 12 baruri care ofera o varietate de locuri de relaxare unde se pot savura bauturi.
Complexul ofera un centru spa si de fitness si un centru international de scufundari, unde puteti explora recifele colorate si puteti vedea pestii exotici din Marea Rosie.
SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select - se afla la 20 km de Aeroportul International Sharm el Sheikh. Oaspetii beneficiaza de parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.