Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE MONTEMARE GRAND SELECT


Descriere

Situat în Sharm El Sheikh, Sunrise Montemare Resort -Grand Select are 4 piscine în aer liber, un restaurant și o plajă privată.

Localizare

Golful Naama se află la 10 km. Aeroportul Internaţional Sharm El-Sheikh este situat la 22 km. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere.

Facilitati hotel

La SUNRISE Montemare Resort -Grand Select- există un restaurant internațional tip bufet și 4 restaurante à la carte. Manzoku servește preparate culinare asiatice, printre care se numără un bar de sushi și preparate Teppanyaki și la wok. Restaurantul Felucca serveşte fructe de mare, iar restaurantul italian Basilico oferă preparate italiene. La restaurantul Gamila puteți savura preparate orientale.

Centrul spa include o saună, baie de aburi şi baie turcească. Se pot oferi masaje şi tratamente corporale, precum şi programe de wellness personalizate. Există, de asemenea, un centru de înfrumuseţare şi un coafor.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Facilitati camera

Toate camerele au balcon sau terasă cu vedere la grădină sau la mare. Fiecare include un TV cu ecran plat și aer condiționat. De asemenea, includ fierbător electric. Baia privată este dotată cu duș, uscător de păr și halate de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.