Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE DIAMOND BEACH


Descriere

Hotel situat pe plaja, redeschis in ianuarie 2021 - dupa o ampla renovare. Superb - 9.1 Booking.com

Localizare

SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select- se află la 12 km de Aeroportul Internațional Sharm el Sheikh. Este disponibilă o parcare gratuită la fața locului.

Facilitati hotel

Oferă 5 restaurante à-la-carte, 1 restaurant bufet deschis, 4 piscine, un parc acvatic și o școală de scufundări. Accesul WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.
 
Oaspeții se pot bucura de o varietate de locuri de luat masa, inclusiv de restaurantul Oriental, situat pe plajă, și de restaurantul italian și de restaurantul indian elegant Manohar. Există, de asemenea, 12 baruri, care oferă o gamă largă de locuri de relaxare în care puteți savura o băutură.
 
Stațiunea oferă un centru spa și de fitness și un centru internațional de scufundări, unde puteți explora recifele colorate și peștii exotici din Marea Roșie.

Facilitati camera

Oaspeții pot alege între o mare varietate de camere. Un beneficiu special pentru familii este conceptul Family Suite, care oferă camere separate pentru părinți și copii. Toate camerele de la SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select- sunt dotate cu TV prin satelit, baie privată și mini-refrigerator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.