Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL SAVOY - ADULT ONLY

de la
1418 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere
Beneficiind de palmieri, caldura pe tot parcursul anului si o plaja superba pe malul Marii Rosii, hotelul Royal Savoy din Sharm El Sheikh este un hotel de lux ce isi asteapta cu bratele deschise turistii din toata lumea. Accesul copiilor sub 12 ani nu este permis.
Localizare
Hotelul se afla la 5 km de aeroportul internationa Sharm El Sheikh si la 10 minute (cu masina) de centrul orasului.
Facilitati hotel
In lista facilitatilor hotelului se incadreaza o terasa privata, o zona lounge, trei piscine exclusive si acces la o plaja privata. In acelasi timp, oaspetii se pot bucura de barurile si restaurantele puse la dispozitie de catre hotel. Nu trebuie omis nici serviciul de Wi-Fi disponibil 24/24.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu balcon privat, aer conditionat, minibar, aparat pentru cafea si ceai, lada frigorifica, seif, masa si fier de calcat (la carere), spatiu de depozitare a bagajalor, halate si papuci de baie, uscator de par, TV, telefon, bauturi de bun venit, cos cu fructe proaspete la sosirea oaspetilor.
Site
https://www.savoygroup-sharm.com/royal-savoy

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.