Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Old Vic Resort Sharm

de la
930 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat la 2 km distanta de zona comerciala Mercato, 7 km de Golful Naama, principalul loc din oras unde viata de noapte este uimitoare. In aceasta zona comerciala putem gasi restaurante, cafenele pentru toate gusturile, cluburi.
Aeroportul international Sharm El Sheikh este situat la 15 km.
FACILITATILE HOTELULUI
Camerele dispun de: AC controlat individual, TV prin satelit si ecrane LCD, minibar, seif in camera, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, Uscator de par.
Hotelul pune la dispozitia turistilor mai multe restaurante si baruri cum ar fi: restaurantul Victoria, restaurant principal cu bufet international ce serveste micul dejun, pranzul si cina.
Restaurantul Amegoooo serveste mancaruri delicioase italiene si mediteraneene, cafenea beduina cu coltul Shisha, Lounge si bar in hol unde se servesc bauturi si gustari 24 de ore
Exista piscina pentru adulti de 1000 mp2, piscina pentru copii, zona de joaca pentru copii. Club de sanatate si centru spa, saloane de infrumusetare, wifi gratuit cu viteza limitata in zonele publice.
Bancomat, spatiu comercial, centru de scufundari, parcare gratuita
Room Service-ul functioneaza 24 de ore
Hotelul ofera serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.