Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPITEL NAAMA BAY

de la
1496  1451 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Tropitel Naama Bay Hotel este situat in inima zonei de agrement si de divertisment din Sharm El-Sheikh si ofera o vedere panoramica spre promenada din Golful Naama, zona piscinelor, Marea Rosie si Muntii Sinai. Este un loc de vacanta ideal datorita multelor optiuni de agrement.
Localizare: Tropitel Naama Bay Hotel este localizat in centrul statiunii, la 12 km de aeroport si la 15 km de Parcurile Nationale Nabq si Ras Mohamed.
Plaja: Tropitel Naama Bay Hotel are plaja proprie nisipoasa cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a scufundarilor.
Dotari camere: Tropitel Naama Bay Hotel detine 390 de camere spatioase dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, seif, mini bar, fier de calcat, baie cu dus sau cada, uscator de par, internet (cu plata).
Facilitati hotel: Tropitel Naama Bay Hotel pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, camera pentru bagaje, magazine, servicii medicale, spalatorie, club lounge cu zona de relaxare, 8 restaurante, baruri, 3 sali de conferinte, 4 piscine, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, program de animatie, spectacole seara, centru spa, salon de infrumusetare, sala fitness, centru de scufundari, facilitati pentru practicarea sporturilor.
Facilitati pentru copii: Tropitel Naama Bay Hotel ofera copiilor parc acvatic, miniclub, loc de joaca, piscina exterioara (incalzita iarna), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: http://naamabay.tropitelhotels.com/naama-home
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.