Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magic World Ssh Club - by Jaz

de la
1438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Magic World Club este o locatia moderna cu servicii diversificate, ideala pentru a satisfice nevoile oricarui turist.

Localizare: Situat in apropiere de plaja, la aproximativ 200 m si la aproximativ 9 km distanta fata de Aeroportul International Sharm el Sheikh.

Dotari camere: Hotelul are 521 de camere, cu vedere spre gradina, piscina sau mare. Toate camerele sunt dotate cu aer contidionat, TV cu ecran plat, paturi matrimoniale sau paturi twin, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, minibar.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurante si baruri cu o gama variata de mancaruri si bauturi.Plaja privata cu sezlonguri,
umbrele, piscina, teren de tenis, teren de volei, sala fitness, loc de joaca pentru copii.

Web: https://www.jazhotels.com/hoteldetail/72-egypt-sharm-el-sheikh-magic-world-sharm/overview#hdp-navigation

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.