Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONTE-CARLO SHARM RESORT & SPA


Descriere

Acest complex de lux se află la malul mării și are plajă privată. Complexul oferă club de scufundări, centru spa cu servicii complete și piscină în aer liber. Oaspeţii au la dispoziție 7 restaurante. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil în toate zonele la un cost suplimentar. Oaspeții se pot relaxa cu masaje la cortul arab, cu vedere frumoasă la Marea Roșie. Centrul spa are 12 camere de tratament, care oferă diverse tratamente corporale și servicii de coafură și înfrumusețare. The Pyramid Bar and Grill servește gustări ușoare, bere și băuturi reci. Lobby Lounge oferă o selecție bogată de sortimente de martini. Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra se află la 7 km de golful Na'ama și oferă numeroase oportunități de scufundări și snorkelling în apropiere.

Localizare

Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra se află la 7 km de golful Na'ama și oferă numeroase oportunități de scufundări și snorkelling în apropiere.

Facilitati Hotel

Acest complex de lux se află la malul mării și are plajă privată. Complexul oferă club de scufundări, centru spa cu servicii complete și piscină în aer liber. Oaspeţii au la dispoziție 7 restaurante. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil în toate zonele la un cost suplimentar.

Oaspeții se pot relaxa cu masaje la cortul arab, cu vedere frumoasă la Marea Roșie. Centrul spa are 12 camere de tratament, care oferă diverse tratamente corporale și servicii de coafură și înfrumusețare.

The Pyramid Bar and Grill servește gustări ușoare, bere și băuturi reci. Lobby Lounge oferă o selecție bogată de sortimente de martini.

 

Facilitati Camere

Toate camerele de la Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra au lenjerie de pat de lux și vedere la grădină sau la mare. Sunt dotate cu TV prin satelit, minibar și aparat de ceai/cafea. Camerele includ halate de baie și şlapi. Toţi oaspeții primesc un coș cu fructe la sosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.