Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERAKI RESORT SSH

de la
2643 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Meraki Resort Sharm El Sheikh Adults only se află în Sharm El Sheikh și oferă cazare de 5 stele la malul mării, cu centru de fitness, grădină și piscină în aer liber. Oaspeții beneficiază de room-service, restaurant și terasă. Proprietatea pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, recepție cu program nonstop și lounge comun.

Localizare

Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only se află la 4,2 km de Piața SOHO și la 42 km de Parcul Național Ras Mohammed. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 2 km de complex.

Facilitati Hotel

Centru de fitness, grădină și piscină în aer liber. Oaspeții beneficiază de room-service, restaurant și terasă. Proprietatea pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, recepție cu program nonstop și lounge comun.

Facilitati Camere

Toate camerele complexului sunt prevăzute cu zonă de relaxare. Toate camerele de la Meraki Resort Sharm El Sheikh Adults only au balcon, iar unele camere oferă vedere la grădină. De asemenea, toate camerele de la cazare au aer condiționat și seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.