Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ SHARKS BAY

de la
1698  1246 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Jaz Sharks Bay este un hotel all-inclusive de 4 stele într-una dintre cele mai renumite destinații din lume, Sharm El Sheikh. Ideal pentru călătorii practici care caută o evadare confortabilă. La stațiunea Jaz Sharks Bay, oaspeții noștri au dreptul doar de a folosi plaja la stațiunea Jaz Belvedere, toate celelalte puncte de vânzare și servicii nu sunt permise pentru utilizare, oaspeții noștri au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul cu program până la plajă. Alături de gama largă de facilități și servicii impecabile, oaspeții vor savura o experiență culinară rafinată printr-o călătorie culinară ca nimeni altul. Jaz Sharks Bay se află în inima scenei vibrante de scufundări din Sharm El-Sheikh, fiind în același timp la doar un minut de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Și dacă sunteți în căutarea de cumpărături și viață de noapte, renumitul golf Naama este în apropiere, iar transportul poate fi aranjat de către hotel.

Localizare

Jaz Sharks Bay se află la doar un minut de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber (încălzită iarna), restaurant principal, restaurant A la Carte, 2 baruri, magazin, internet, spălătorie (contra cost), doctor la cerere (contra cost), autobuz de transfer la Naama Bay (contra cost).

Muzică live, tenis de masă, darts, bowling, biliard (contra cost), masaj (contra cost), scufundări (gratuit), sporturi nautice motorizate (contra cost),
piscină pentru copii (încălzită iarna), Mini-club (4-12 ani)

Autobuz de transfer la plaja hotelului Jaz Belvedere (gratuit).

Facilitati Camere

La această unitate de cazare relaxată, fiecare cameră are un balcon sau o terasă aerisită, cu vedere fermecătoare la piscină și grădină. A fost deschis în 2010 și are:
- camere standard (22 mp),
- camere superioare (29 mp),
- camere superioare de familie,
- Studio (dormitor, cameră de zi cu bucătărie, 42 mp).

Facilități în camere:
Balcon sau terasă
Aer condiționat
Telefon
TV
Mini-bar
Uscător de păr
Room service (24 de ore)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.