Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Charmillion Club Aquapark

   Sharm El Sheikh, Egipt

de la
1353  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare:
Charmillion Resort este situat in zona Nabq, la 1 km distanta fata de plaja. Aeroportul International Sharm-El-Sheikh se afla la o distanta de 3 km.
Proprietatea pune la dispoziție un parc acvatic pentru adulți și copii, o zona amenajata cu piscina pentru adulți și o piscina pentru copii, precum și trei restaurante si trei baruri.

Scor:
Fabulos 8.6 Booking.com

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor trei restaurante (unul all inclusive si doua a la carte – italian si indian), doua baruri, centru spa, club pentru copii. Internet wireless disponibil gratuit in zonele publice.
Hotelul are propriul aqua park cu piscine si tobogane (10 tobogane pentru adulti si 12 tobogane pentru copii).

Activitati sportive: aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, tenis de camp, aqua gym, polo pe apa, darts, boccia, aerobic, centru de scufundari.

Facilitati camere:
Cele 302 camere ale complexului sunt mobilate elegant si au balcon sau terasa. Toate camerele sunt echipate cu televizor, telefon, seif, facilitate pentru prepararea ceaiului/cafelei, aer conditionat, mini frigider, acces internet (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Restaurant
Ideal pentru Familii