Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH

de la
1439  1438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Cleopatra Luxury Resort, amplasat in peninsula Sinai pe malul Marii Rosii, ofera o ambianta placuta si servicii de calitate si reflecta cultura si istoria locala. Hotelul deschis in 2010 are o arhitectura sofisticata, este inconjurat de gradini si are acces direct la plaja. Este format dintr-o cladire principala cu 3 etaje si un complex de cladiri cu 2 si 3 etaje.
Localizare: Cleopatra Luxury Resort este localizat la 7 km de aeroport, la 8 km de Naama Bay, la 33 km de Orasul Vechi si de Ras Mohammed National Park. Statia de autobuz din apropiere il conecteaza cu statiunea Sharm El Sheikh.
Plaja: Cleopatra Luxury Resort detine plaja proprie cu nisip si corali. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Cleopatra Luxury Resort dispune de 324 de camere superioare, family suites cu 2 dormitoare, camere luxury, Junior suites si executive suites. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, telefon, mini bar, fier de calcat, masina de spalat, facilitati pentru preparat cafea si ceai, baie cu dus si uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Cleopatra Luxury Resort ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, 3 restaurante (unul principal si 2 a la carte), 6 baruri, 2 piscine in aer liber, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite, magazine, parcare, centru business, meeting rooms, disco bar, club de noapte, karaoke, teatru, spectacole si program de animatie, aerobic, centru spa, sala fitness, gym, jacuzzi, masaj. Exista posibilitatea practicarii sporturilor: mini fotbal, biliard, volei, tenis de camp, tenis de masa, aqua fitness, scufundari.
Facilitati pentru copii: Cleopatra Luxury Resort asigura copiilor restaurant separat, 2 piscine, loc de joaca, sala de jocuri, club ( 4-11 ani), babysitter (la cerere, cu plata), pat pentru infanti (la cerere, gratuit).
Pagina web: http://www.cleopatraluxurysharm.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.