Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARMILLION SEA LIFE


Descriere

Charmillion Sea Life Resort, de 4 stele, este situat pe plaja din Golful Nabq i ofera camere luminoase, cu balcon mobilat. Oaspeii au la dispoziie un centru de scufundari, iar piscina in aer liber este prevazuta cu un bar si este inconjurata de sezlonguri cu perne.
Camerele de la Charmillion Sea Life Resort sunt dotate cu TV prin satelit. Fiecare camera are pardoseala cu gresie si este decorata cu un amestec modern de nuante de bej.
Centrul spa ofera masaje si o varietate de tratamente de infrumusetare. De asemenea, exista o sala de sport si baie de aburi. Oaspeii pot face snorkelling pe plaja sau se pot juca tenis de masa, iar pentru copii exista un loc de joaca.
Restaurantul principal servete preparate internaionale. Complexul gazduieste restaurantul japonez, Teppanyaki, iar El Dewania serveste specialitati libaneze traditionale. Serviciul all inclusive este disponibil nonstop, iar oaspetii se pot bucura de preparate culinare si bauturi la hotelurile partenere din grupul hotelier Charmillion Group Resorts.
Aeroportul International Sharm el-Sheikh este la doar 5 km de Charmillion Sea Life Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.