Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH ALBATROS SSH


Descriere

Descriere: Situat intr-o pozitie excelenta pe faleza, hotelul are o vedere uimitoare asupra muntilor Sinai si a peninsulei Ras Mohamed. Este hotelul ideal pentru a va relaxa intr-o atmosfera de pace si liniste.

Localizare: Situat in apropiere de plaja, la aproximativ 18 km distanta fata de Aeroportul International Sharm el Sheikh.

Dotari camera:Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 2 tipuri de camere: camera double standard sau camere family.Acestea pot fi dotate cu paturi matrimoniale sau paturi twin, TV cu ecran plat, baie cu cabina de dus.

Facilitati hotel: Oaspetii se pot relaxa gratuit la piscinele hotelului.Teren de tenis, teren de volei, sala fitness, centru spa, billiard,
tenis de masa, Wi-fi, loc de joaca pentru copii.



Web: https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/beach-albatros-resort-sharm-el-sheikh/



Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.