Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Whala Isabela


Descriere

LOCALIZARE: Whala! Isabela este un complex in Santa Posa, la doar 20 de minute de mers cu masina de capitala insulei Palma de Mallorca. Aeroportul din Palma este la 30 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, gradini, restaurant, bar, conexiune la internet wireless gratuita, inchiriere masini, camera de bagaje, posibilitatea de all inclusive.


FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 156 camere simple si moderne. Camerele duble standard au in jur de 25 mp, dispun de 2 paturi twin, baie cu cada, uscator de par si cosmetice in baie, balcon, telefon, TV LCD, seif, aer conditionat, capacitate maxima 2 persoane. Unele camere au vedere la mare si la plaja.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.