Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA CALVIA BEACH


Descriere

LOCALIZARE: Melia Calvia Beach este chiar pe plaja, la 26 km de Aeroportul Son Sant Joan, 14 km de centrul Palmei si la 8 km de Portul Adriano si Portul Portales.
A fost renovat integral (ex Sol Antillas ) si are o vedere uimitoare la golful Palma. Aeroportul Palma este la 25 de minute de mers cu masina.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, restaurant pe plaja, restaurant principal pentru mesele bufet, restaurant The Level special pentru turistii care rzeerva aceste camere, Merkado bar, cafenea Fibonacci, terase spatioase cu vedere la mare si piscina, 3 piscine exterioare si o piscina interioara incalzita cu acces direct la plaja, bar la piscina, lounge bar, gradina, piscina pentru copii, mini club pentru copii, centru SPA/Wellness YHI, programe de animatie pentru adulti si copii.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt dotate cu: conexiune la internet wireless, TV cu ecran plat prin satelit, baie cu dus, uscator de par si cosmetice in baie, aer conditionat, seif, cana electrica pentru ceai, mini bar (contra-cost), balcon sau terasa, fier si masa de calcat (la cerere, contra cost), room service (contra-cost), 2 paturi twin sau pat dublu (1.8 x 2 m), seif, telefon, halate si papuci de baie.
Double Melia au vedere la munte/ gradina sau la piscina, sunt elegante si contemporane si au toate facilitatile descrise anterior, fotoliu sau canapea.
Premium The Level Sea View au in jur de 26 mp au vedere la mare, meniu de perne, expressor de cafea cu capsule, boxa portabila cu Bluetooth, receptie, restaurant si piscina separate ( The Level ), halate si papuci de baie, cosmetice de lux in baie.
Junior suite The Level au 40 mp, au baie cu cada cu vedere la mare, zona de living, terasa cu vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.