Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MSH Mallorca Senses Palmanova Adults Only


Descriere

LOCALIZARE: Msh Mallorca Senses Hotel Palmanova Adults Only este situat in Calvia, pe costa sudica a insulei Palma de Mallorca, la doar vatova metri de magnifica plaja din Palmanova.


FACILITATI HOTEL: receptie, restaurant, snack bar, terasa, bar, 7 piscine din care 6 sunt exterioare , 5 din ele au zona de swim up, 1 piscina situata la Sky Lounge - o terasa pe acoperisul hotelului este special pentru turistii care aleg camerele superior, piscina interioara in cadrul centrul SPA Senses Wellness & SPA cu jacuzzi, hidroterapie, sauna, baie turceasca dusuri scotiene si sali pentru diverse tratamente si proceduri, sala de fitness, sali multifunctionale pentru evenimente, conexiune la internet wireless, parcare.


FACILITATI CAMERE: Hotelul consta in 2 cladiri conectate : cladirea principala si cladirea panoramica unde sunt localizate camerele comfort cu vedere la mare, camerele swim up si comfort.
Camerele sunt decorate in stil mediteraneean si beneficiaza de multa lumina naturala.
Privilege Sea View, Senses Terrace si Suitele au acces exclusiv in timpul zilei la Sky Lounge (etajul 5): lounge, piscina si paturi balineze cu vedere spectaculoasa la mare si in plus turistii primesc halate si papuci de baie.
Camerele comfort pot fi localizate in ambele cladiri si dispun de: pat dublu sau 2 paturi twin, balcon, set pentru ceai cafea si cana electrica, baie cu dus si uscator de par, TV LCD, meniu de perne.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.