Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MSH Mallorca Senses Hotel Adults Only


Descriere

LOCALIZARE: pe costa sud-vestica a insulei Palma de Mallorca la doar cativa metri de plaja din Santa Posa.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 4 cladiri: Senses - aici se afla receptia, Senses Bar lounge si restaurantul pentru micul dejun si cina , o sala multifunctionala pentru evenimente.
Cladirea Sky - are o terasa pe acoperis cu piscina pentru toti turistii hotelului, sali multifunctionale pentru evenimente, centru SPA Senses Wellness si restaurant pentru micul dejun.
Cladirea Sunrise - camere premium cu vedere la piscina, sala de fitness, centru SPA Senses Wellness si o sala de evenimente, piscina pe acoperis exclusiv pentru turistii din aceasta cladire.
Cladirea Sunset - camere premium cu vedere partiala la mare, parcare, statie biciclete, piscina pe acoperis exclusiv pentru turistii din aceasta cladire.
In total complexul are 8 piscine, 6 din ele sunt exterioare, 3 din ele au zona de swim-up, iar una din ele are dimensiuni semi-olimpice, 2 piscine sunt pe acoperisul cladirilor Sunset&Sunrise si sunt exclusiv pentru turistii din aceste cladiri (camere premium) iar cea de pe cladirea Sky este pentru toti turistii si are vedere panoramica, 2 piscina sunt interioare si apartin centrului SPA Senses.
Centrul SPA dispune si de jacuzzi, hidroterapie, saune, bai turcesti, dusuri scotiene si cabine de tratament.
Complexul mai dispune de: restaurant, receptie 24 ore,2 snack bar la piscina, conexiune internet wireless, spalatorie, parcare.


FACILITATI CAMERE: camerele sunt moderne, amenajate in stil mediteraneean si sunt echipate cu: pat dublu sau 2 paturi twin, aer conditionat, balcon, seif, mini-bar (contra-cost), set pentru ceai si cafea, cana electrica, TV LCD smart prin satelit, baie cu dus si uscator de par, cosmetice in baie, oglinda cosmetica, meniu de perne.
Camerele comfort sunt in cladirea Senses, NU au balcon insa au o fereastra mare cu vedere la mare sau la piscina.
Camerele comfort balcony sunt in cladirea Sky. Camerele comfort superior sunt in cladirile Sky si Senses si au balcon.
Camerele premium pool view sunt in cladirea Sunrise si au acces la terasa si piscina de pe acoperis cu vedere uimitoare la golful Santa Posa, cu sezlonguri, umbrele si paturi belineze. In plus ca si facilitai aceste camere mai au: seif de dimensiunea unui laptop, halate si papuci de baie, oglinda cat peretele, dus cu hidromasaj.
Camerele premium side sea view sunt in cladirea Sunset si au acces la terasa si piscina de pe acoperis cu vedere uimitoare la golful Santa Posa, cu sezlonguri, umbrele si paturi belineze. In plus ca si facilitai aceste camere mai au: seif de dimensiunea unui laptop, halate si papuci de baie, oglinda cat peretele, dus cu hidromasaj.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.