Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KATMANDU RESORT (ex MAGALLUF PARK)

de la
1818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat langa plaja din Magalluf, in apropierea magazinelor, barurilor, facilitatilor de sport si de petrecere a timpului liber.Facilitati pentru copii
Pentru cei mici resortul organizează un program de divertisment variat pentru copii, care include bufet și spectacolul muzical Micul dejun cu Boro şi prietenii săi, ofera piscine, club pentru copii, loc de joaca supravegheat. Parcul tematic Katmandu pune la dispoziție un parc acvatic special creat pentru copii, o zonă de aventură cu nivel scăzut de dificultate şi o varietate de curse, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior si babysitting/servicii pentru copii.

Facilitati camere
Sol Katmandu Park & Resort dispune de camere decorate in culori calde, confortabile, moderne si spatioase cu terasă mobilată sau balcon cu vedere la munte sau la piscină şi grădină. Camerele sunt dotate cu TV LCD prin satelit (spaniolă și canale internaționale), aer condiționat controlat individual, minifrigider și telefon, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, pat suplimentar sau pătuț (la cerere și în funcție de disponibilitate), apel de trezire, dulap dublu mare, două lămpi încorporate în tăblia de pat, oglindă lungime completă. La un cost suplimentar, oaspeții pot utiliza un seif. Unele camere sunt alcatuite dintr-un dormitor și o zonă de lounge cu o canapea extensibilă, ideală pentru relaxare.

Facilitati hotel
Hotelul Sol Katmandu pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant (bufet si à la carte), bar, bar la piscina, bufet potrivit copiilor, meniu masă pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, lounge, terasa la soare, gradina, 3 piscine, dintre care 1 este doar pentru copii, tobogan cu apa, WiFi gratuit in tot hotelul, automat (gustari si bauturi), lift, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, camere izolate fonic, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv. Restaurantul tematic tip bufet al hotelului oferă mâncăruri internaţionale. Hotelul dispune si de facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Magalluf, in interiorul parcului tematic, aproape de centrul statiunii si la 250 m de plaja (la 3 minute de mers pe jos). In apropiere se găsesc mai multe terenuri de golf. Parcul acvatic este situat la numai 2 km. Principalele zone comerciale şi de agrement din Magalluf se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Orașul Palma de Mallorca este la 15 km, iar aeroportul Palma de Mallorca se afla la aproximativ 24 km. La doar 100 m de hotel se afla un restaurant (Katmandu Park Themed Restaurant), cafenea/bar (Katmandu Park Bar and Ice Hut) si un mini market. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Katmandu Park (100 m), Twisted Water Park si Island Beach Club (200 m), BCM Magaluf si The Stage (300 m), Nikki Beach Mallorca (600m), The Pirates Adventure (800), Aqua land (1,2 km).

Activitati/Divertisment
Pentru timpul liber exista teren de tenis, teren de volei, tenis de masa, sala de jocuri, acces la internet si servicii de animatie seara. Hotelul ofera acces la cele 2 piscine exterioare (una din acestea este acoperita si incalzita in perioada rece a anului).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.