Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILUSION VISTA BLAVA


Descriere

LOCALIZARE: Ilusion Vista Blava este in Cala Millor, la 300 metri de plaja. Pesterile The Drach sunt la 15 minute de mers cu masina.


FACILITATI HOTEL: 125 camere, 4 etaje, potrivit pentru familii si cupluri dispune de facilitati precum : receptie 24 ore, terasa, piscina pentru adulti si o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, servicii all inclusive, camera pentru bagaje, bar, restaurant, programe de activitati si animatie pentru adulti si copii, minidisco, spectacole si muzica live.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt confortabile au vedere la piscina sau la oras si sunt echipate cu: baie cu cada si uscator de par, aer conditionat si incalzire, telefon, TV cu ecran plat, wireless, seif (contra-cost), balcon. Camrele standard au capacitate maxima de 2 adulti si un copil.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.